Worxpace PRO huoltoauto osallistuu Tartu Motorshow 2018 tapahtumaan

Worxpace PRO huoltoauto on miellyttävä liikuteltava työtila raskaskoneiden huollolle, ja se osallistuu syyskuun 28-30.9 järjestettävään Tartu Motorshow tapahtumaan. 

Worxpace PRO huoltoauto on miellyttävä liikuteltava työtila raskaskoneiden huollolle, ja se osallistuu syyskuun 28.-30.9 järjestettävään Tartu Motorshow tapahtumaan. 


Huoltoauto on rakennettu Iveco Dailyn alustalle, jonka akseliväli on 5100mm ja siinä on 3.0 l 180 hevosvoiman moottori.


Huoltoautossa on 8 kuutiota enemmän tilaa kuin normaalissa pakettiautossa. Sisällä on enemmän tilaa työkaluille ja varaosille sekä enemmän tilaa työskentelyyn. Auto on 7-paikkainen, joten suurempikin miehistö voi lähteä tehtävälle tarpeen mukaan.


Liikkuvan työtilan on suunnitellut Veoki Pealisehituse OÜ:n tuotantopäällikkö yhdessä Mihkel Güsson (TenTwelve) kanssa, joka on yksin Viron parhaista teollisen suunnittelun osaajista. 


Worxpace huoltoautossa on riittävästi tilaa kaikenlaisten laitteiden säilyttämiseen; ulko- ja sisäpuolella on työtasot, varustuksiin kuuluu paineilmakompressori, hitsauskone, generaattori, öljybaari öljynvaihtoon, sähköpistokkeet ulko- ja sisäpuolella, ilmastointilaite ja kattoikkunat parempaa näkyvyyttä ja työoloja varten, kori on eristetty kerroslevyillä, sisä- ja ulkopuolella on led-valot ja ulkona on myös taskulamput. 


Voit nähdä Worxpace PRO demo huoltoauton Tartu Motorshow tapahtumassa 28.-30.9 Ivecon osaston läheisyydessä. 


Lisätietoja www.worxpace.pro