Huoltoautot

Rotator huoltoauto äärimmäisiin pohjoisiin olosuhteisiin

Paksummat eristeet ja lisälämmitin tekevät huoltoauton käytön mahdolliseksi pohjoisen Suomen äärimmäisissä olosuhteissa.

Jokainen Worxpace huoltoauto on luotu täsmälleen sinun tarpeidesi mukaiseksi.

Worxpace on sinulle, jos arvostat:
Nopeus — Vie työpajasi nopeasti sinne missä sitä tarvitset
Laatu — Worxpace huoltoauto kestää pitkään
Joustavuus — Worxpace on tehty tarpeidesi mukaan
Liikkuvuus — Suorita tehtäväsi missä tahansa tarvitset

Paksummat eristeet ja lisälämmitin tekevät huoltoauton käytön mahdolliseksi pohjoisen Suomen äärimmäisissä olosuhteissa.

Apurunko on liimattu lattiapaneelin, joka tekee auton lattiasta noin 10 cm matalamman, jolloin mekaanikkojen on helpompi astua ulos ajoneuvosta.

Takana on Kauko-ohjattava Zepro takalaitanostin, jonka nostokyky on 1 t. Auton oikealla puolella on öljybaari, jonka ylöspäin avautuvan luukun alla neljä öljysäiliötä. Rungon sisällä olevaan jäteöljysäiliöön mahtuu 470 l nestettä.

Takana on 2 kattoikkunaa lisävalaistusta ja ilmanvaihtoa varten. Sivujen ja takaosan korkealaatuiset LED-työvalot antavat mekaanikoille mahdollisuuden työskennellä ulkona pimeässä ja LED-strobovalojen ansiosta auto erottuu hyvin. Peruutuskamera takana tekee liikuttamisesta helppoa.

“Mekaanikot ovat olleet sitä mieltä, että tämä olisi heidän unelmiensa työpaja.”

Peep Nork, CEO
Yhteistyössä Hiabin maahantuojan Exan As:n ja Ivecon edustajan IV Pluss AS:n kanssa rakensimme ihanteellisen liikuteltavan työpajan, joka on ollut esillä suurilla skandinavialaisilla messuilla ja demokiertueilla.

Palaute on ollut erittäin positiivista.

Paikan päällä käyneet mekaanikot ovat olleet sitä mieltä, että tämä olisi heidän unelmiensa työpaja: ”se on isompi kuin minun keittiöni”, totesi yksi Caterpillarin mekaanikoista.
Pyydä soittoa

Hanki henkilökohtainen huoltoauto-demo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.