Huoltoautot

MB Sprinter huoltoauto Rotator Virolle

Rotatorin fokusbrändi on huippulaadukkaita laitteita valmistava Japanilainen Hitachi. Rotator Viro käyttää huoltoautoa Hitachin kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja kippiautojen huoltoon.

Jokainen Worxpace huoltoauto on luotu täsmälleen sinun tarpeidesi mukaiseksi.

Worxpace on sinulle, jos arvostat:
Nopeus — Vie työpajasi nopeasti sinne missä sitä tarvitset
Laatu — Worxpace huoltoauto kestää pitkään
Joustavuus — Worxpace on tehty tarpeidesi mukaan
Liikkuvuus — Suorita tehtäväsi missä tahansa tarvitset

Rotatorin fokusbrändi on huippulaadukkaita laitteita valmistava Japanilainen Hitachi. Rotator Viro käyttää huoltoautoa Hitachin kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien ja kippiautojen huoltoon.

Eristetty runko, joka on verhoiltu vanerilla


Huoltoauton runko on eristetty 20 mm paksulla eristeellä, joka pitää miehistön lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Seinät, katto ja lattia sekä pyöränkaaret on verhoiltu vedenkestävällä vanerilla. Takaovella on ylimääräinen porras helpottamaan sisäänpääsyä sekä lattian takaosa on päällystetty alumiinisella turkkilevyllä ja katossa on luukku, jolla voi parantaa ilmanvaihtoa ja valaistusta. 


Tavaratilan kattoon on asennettu kaksi LED-nauhaa, joiden katkaisijat sijaitsevat sivuovella sekä takaovella. Ulkovalaistuksena on LED-kohdevalot sivu- ja takaovien yläpuolella. Sähköinä suojatut 220V AC ja 12 V DC asennukset. 

Varustettu öljynvaihto järjestelmällä


Huoltoauton varusteet: 3 öljypumppua pneumaattisella käytöllä, 3/8 tuuman 15 m paineilmaletkukela, takaisinkelautuva sähkökaapelikela 16 + 2 m; 3 letkukelaa öljylle, 1/2  tuumaa 10 m.


Huoltoautoon on sovitettu älykäs invertteri (700 W), generaattori (2,5 kW) ja dieselkäyttöinen Ebersprächer lisälämmitin. Ohjaamossa penkin alla on ylimääräinen akku erotusreleellä ja autossa on myös peruutuskamera. 

Mukava ja tilava huoltoalue


Laatikon sisällä on työtaso ja Alucan alumiininen säilytysjärjestelmä pienemmille työkaluille ja tavaroille. Tavaratilan etu- ja sivuseiniin on kiinnitetty rei’itetty teräslevy lisävarusteiden kiinnitystä varten. Lisäksi sivuilla on kuormavyöt tynnyreiden sekä muiden lisävarusteiden turvallista kiinnittämistä varten. 


Laatikon sisämitat: pituus 3540 mm, leveys 1740 mm, korkeus 1900 mm.


Auton perusta: Mercedes Sprinter


“Mekaanikot ovat olleet sitä mieltä, että tämä olisi heidän unelmiensa työpaja.”

Peep Nork, CEO
Yhteistyössä Hiabin maahantuojan Exan As:n ja Ivecon edustajan IV Pluss AS:n kanssa rakensimme ihanteellisen liikuteltavan työpajan, joka on ollut esillä suurilla skandinavialaisilla messuilla ja demokiertueilla.

Palaute on ollut erittäin positiivista.

Paikan päällä käyneet mekaanikot ovat olleet sitä mieltä, että tämä olisi heidän unelmiensa työpaja: ”se on isompi kuin minun keittiöni”, totesi yksi Caterpillarin mekaanikoista.
Pyydä soittoa

Hanki henkilökohtainen huoltoauto-demo

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.